Just Healthy
Healthy coach / Coach sport & beweging / Gratis coaching
Brand 16, 5706 LV Helmond

Over Just Healthy

VERANTWOORD AFVALLEN, GRATIS COACHING!

Just Healthy biedt een uniek afslankconcept voor mannen en vrouwen aan. Speciaal voor mensen die op zoek zijn naar een gezonde en evenwichtige lifestyle op effectieve wijze.

Als healthy coach vind ik het belangrijk dat jij je gewenste gewicht/gevoel ook op de langere termijn kunt vasthouden. Daarom biedt ik persoonlijke begeleiding tijdens je traject aan. Maar ook nog tot een jaar lang ná het behalen van je streefgewicht.

Om je programma goed af te stemmen op je persoonlijke situatie, krijg je eerst een uitgebreid gratis intakegesprek. Hier worden je wensen, doelstellingen, huidige eetpatroon en gezondheid besproken. Ook doen we een uitgebreide lichaamsmeting. Op basis van deze gegevens samen ontvang je een uitgebreid advies en stippelen we een traject uit.

Ik wil, net zoals jij, dat je een maximaal resultaat behaalt dat snel zichtbaar is maar bovendien ook duurzaam! Jouw gezondheid komt voor mij op de eerste plaats.

Wanneer je start bij Just Healthy sta je er zeker niet alleen voor. Ik sta je wekelijks GRATIS bij met voldoende tips en adviezen om je te helpen, te motiveren en je doelstelling te behalen. Samen bereiken we jouw doelen!

Nieuwsgierig geworden? Maak dan direct een afspraak voor een gratis en vrijblijvende intake!

Specialisaties

GRATIS COACHING VOEDING EN/OF SPORT

Naast passie voor gezonde voeding ben ik een echte sport fanaat.
De drive en passie om mensen op sportief vlak doelen te laten bereiken heeft al geleid tot meerdere grote projecten. Zo stond ik niet alleen op grote podia, maar organiseerde ik samen met een collega-vriendin ook zelf marathons, nam ik met een enthousiast en gedreven team deel aan de Alpe D'huzes, die ik uiteindelijk 5 x beklom èn werd ik in 2015 bekroond tot beste vrouwelijke cycle presenter van de Benelux.

De tomeloze energie die ik hier altijd voor heb gevoeld en van heb gekregen heeft er voor gezorgd dat ik me uiteindelijk heel allround heb laten opleiden, zodat ik veel verschillende soorten groepslessen, fitness- en personal trainingen heb gegeven. Nu houd ik me voornamelijk nog bezig met cycle, e-gym en efle-xx trainingen.

Deze ruime ervaring en kennis gebundeld zorgt voor een onwijs mooi totaal pakket in jouw traject, op weg naar een gezondere levensstijl.

Want niet alleen op het gebied van voeding weet ik jou te motiveren en stimuleren maar ook met al je vragen en wensen op het gebied van sport en beweging kun je bij mij terecht.

Meer weten? Bezoek mijn website!

Interesse in coaching?

Inloggen om een sessie te boeken Inloggen om in te stellen als coach

Hoe werkt het boeken van een sessie?

  • Bestel coachingsessies in de webshop van Lignavita
  • Boek een sessie bij je coach naar keuze
  • Ontvang een ticket met een code
  • Print deze uit of toon deze op je smartphone aan de coach
Betaalmogelijkheden
Creditcard Bancontact KBC Belfius Apple Pay
© 2021 by Lignavita