Make A Move
Personal coach
Ieperse Steenweg 57, 8630 Veurne

Over Make A Move

Personal coach Emmanuelle stelt samen met u een persoonlijk doel voorop. Zoals een platte buik verkrijgen, cellulite wegwerken, vetverbranding op uw probleemzones, ... Uw doel kan bereikt worden op verschillende manieren. Een van onze manier is door middel van het Lignavita dieet.

Dit dieet heeft een andere invalshoek dan vele reguliere diëten. Naast het beperken van vetinname wordt er voornamelijk op gelet dat koolhydraten (bijna volledig) worden vermeden. Eiwitten (proteïnen) zijn bouwstoffen die ons lichaam nodig heeft om onze botten en spieren te onderhouden. Wanneer je tijdelijk geen/weinig koolhydraten eet, schakelt het lichaam over op een andere energiebron. Waar het lichaam eerst energie uit koolhydraten gebruikte, gaat het nu energie vrijmaken uit het verbranden van eigen lichaamsvet. Van nature heeft het menselijk lichaam een voorraadje vitamines en mineralen. Maar bij het volgen van een eiwitdieet, eet je tijdelijk wat eenzijdiger. Om te voorkomen dat je lichaam deficiëntie krijgt, wordt aanbevolen om vitamines en mineralen te supplementeren bij het proteïnedieet.

Het Lignavitadieet is zo succesvol, omdat je snel gewicht verliest en je geen honger hoeft te lijden. Je zult je bovendien fitter en energieker voelen.

Interesse in coaching?

Inloggen om een sessie te boeken Inloggen om in te stellen als coach

Hoe werkt het boeken van een sessie?

  • Bestel coachingsessies in de webshop van Lignavita
  • Boek een sessie bij je coach naar keuze
  • Ontvang een ticket met een code
  • Print deze uit of toon deze op je smartphone aan de coach
Betaalmogelijkheden
Creditcard Bancontact KBC Belfius Apple Pay
© 2021 by Lignavita