Terug naar overzicht

Febe Verbesselt

Febe Verbesselt
Body Transformation
Gentsesteenweg 23, 9750 Kruisem

Over Febe Verbesselt

Herken je dit? Je hebt geen energie, bent niet meer tevreden over je lichaam, voelt je slecht in je vel? Ik help jou om terug van jezelf te houden, dit door training, voeding en mindset te combineren, naar een perfecte balans tussen deze 3 peilers. Ik inspireer jou graag naar de beste versie van jezelf.

Specialisaties

Als mama van 2 weet ik hoe moeilijk het is om je lichaam te aanvaarden na een zwangerschap.

In mijn job personal trainer heb ik ondertussen meer dan honderd vrouwen begeleid die ongelukkig waren met hun lichaam. Ervaring heeft geleerd dat sporten alleen nooit voldoende is om je droomlichaam (terug) te bereiken. Het beste resultaat behalen we met een combinatie van voeding, training en de juiste mindset. En dat is waar Lignavita past in het plaatje. Natuurlijk kan je ook met gewone voeding afvallen. Maar dat is een werk van lange adem. En wie wil er nu graag een jaar lang knokken, terwijl je met Lignavita op een makkelijke én effectieve manier op een paar maanden hetzelfde kan bereiken?

Met de juiste begeleiding raak je snel naar je doel, en als ervaren coach help ik jou ook om dat resultaat te behouden, én om een balans te vinden tussen gezonde voeding en gematigd genieten van kleine zondes.

Als personal trainer en voedingscoach inspireer ik jou naar de beste versie van jezelf, een happy vrouw in een healthy body. Ben jij klaar voor jouw transformatie?

Interesse in coaching?

Inloggen om een sessie te boeken Inloggen om in te stellen als coach

Hoe werkt het boeken van een sessie?

  • Bestel coachingsessies in de webshop van Lignavita
  • Boek een sessie bij je coach naar keuze
  • Ontvang een ticket met een code
  • Print deze uit of toon deze op je smartphone aan de coach
Betaalmogelijkheden
Creditcard Bancontact KBC Belfius Apple Pay
© 2021 by Lignavita