Terug naar overzicht

Maison Pleine Forme

Maison Pleine Forme
voedingsbegeleiding Lignavita & E-fit
, 8531 Harelbeke

Over Maison Pleine Forme

In een groen en uniek kader ontvangen we u graag om tot uw ideale gewicht te komen.

Bij al onze dieetprogramma's krijgt u van ons GRATIS persoonlijke begeleiding.

Tijdens een intakegesprek krijgt u alle info over de producten die u nodig heeft om met het programma te starten.
We overlopen uw dagschema, welke groenten u mag eten en dewelke beter niet, of vis en vlees daar in het begin al dan niet bij horen.
Ook kijken we samen hoe we dit kunnen combineren met uw werksituatie.

Op de intake wordt er eveneens een 'Total Body Scan' genomen. Daarbij wordt uw gewicht, vetmassa, spiermassa, botmassa, vetvrije massa, visceraal vet (vet rond de organen), metabolische leeftijd, BMI en BMR gemeten. We overlopen samen wat goed is en vooral de punten waar er moet aan gewerkt worden. U krijgt het resultaat hiervan ook mee naar huis zodat u zelf op uw gemak alles nog eens kunt overlopen.
Dit geeft een super motivatie om de volgende keer nog betere resultaten te behalen!

Daarna wordt er gestart met het dieet. Na één week volgt er opnieuw een 'Total Body Scan' waarbij we samen gaan kijken hoe uw waarden evolueren.
U zult niet alleen merken dat uw gewicht daalt, u véél meer energie heeft dan voordien, maar dat uw lichaam er een stuk gezonder op wordt!

Specialisaties

Naast gezonde en evenwichtige voeding, bieden we ook E-fit aan.

"Be fit in 20 minutes" is ons motto:

Electrofitness: Met één Elektro fitness sessie van 20 minuten krijgt u het trainingseffect van 90 minuten intensieve fitness. De E.M.S technologie zorgt ervoor dat uw spieren samentrekken. Langer trainen is niet nodig, aangezien we zeer intens en ook de dieperliggende spieren (tevens ook de meest verwaarloosde spieren) efficiënt kunnen trainen.
Door de combinatie van de EMS training en de oefeningen met uw eigen lichaamsgewicht krijgt u 36 000 spiercontracties op 10 grote spiergroepen!

Geen zin in oefeningen? Heeft u meer interesse in een cardio training? Dan kan u met de E-Fit cardio uw spierkracht, uw snelheid en uw reactievermogen verhogen.

Mag het wat rustiger of heeft u last van rug, spier of gewrichtspijn? Met de E-Fit Beauty & Slim worden de gespecialiseerde rugjassen gecombineerd met E.M.S. en infrarood. Terwijl E.M.S. werkt op spier- en bindweefselversteviging, zal de infrarood de spieren geleidelijk aan opwarmen zoals bij intensief sporten. Dit verhoogt de elasticiteit van de spieren, waardoor spanningen verminderen. Die spanning is (vooral bij reuma en fybromyalgie) de oorzaak van pijn.

Kortom de juiste voeding, beweging en op tijd ontspanning zijn belangrijk in een gezonde levenswijze. Neem gerust contact op voor meer informatie!

Interesse in coaching?

Inloggen om een sessie te boeken Inloggen om in te stellen als coach

Hoe werkt het boeken van een sessie?

  • Bestel coachingsessies in de webshop van Lignavita
  • Boek een sessie bij je coach naar keuze
  • Ontvang een ticket met een code
  • Print deze uit of toon deze op je smartphone aan de coach
Betaalmogelijkheden
Creditcard Bancontact KBC Belfius Apple Pay
© 2021 by Lignavita