Terug naar overzicht

Broccoli ei-kaasmuffins

Verwarm de oven voor op 180 graden. Snijd de broccoli in kleine stukjes en kook ze gedurende 5 minuten. Snijd de tomaat in 4 en haal de pitjes eruit zodat enkel het harde vruchtvlees overblijft, snij dit vruchtvlees in kleine stukjes. Snipper de basilicumblaadjes.

Voeg de zakjes omelet fijne kruiden bij de eieren en mix met 150 ml water. Voeg 2 koffielepels slankie smeerkaas toe. Kruid af met peper en zout en voeg de basilicum toe.

Neem 6 stevige muffinvormpjes en verdeel de broccoli en tomaat over de vormpjes. Schenk het eimengsel over de groenten.

Bak de muffins 25 minuten in de voorverwarmde oven. Deze muffins zijn ook heerlijk koud!

Broccoli ei-kaasmuffins
Recept
Aantal personen: 2
Toegestaan in programma's:
Toegestaan in het onderhoudsprogramma
Ingrediënten
Betaalmogelijkheden
Creditcard Bancontact KBC Belfius Apple Pay
© 2021 by Lignavita