Lignavita - Kabeljauw met venkel
Terug naar overzicht

Kabeljauw met venkel

Snij de toppen en het bruine einde van de venkel. Hou de stelen bij want deze kan je mee stoven. Snij de venkel doormidden en snijd de helften weer in parten. Snij de selder in kleine stukjes.

Doe een el olijfolie in een grote koekenpan, warm op en leg de venkel in de pan en bak je ze mooi bruin. Voeg de selder toe en laat deze mee bakken.
Voeg peper en zout toe aan de pan.

Giet nu de bouillon erbij. Breng dit aan de kook en zet dan het vuur zacht en leg een deksel op de pan.

Kook ongeveer 25 minuten totdat de venkel zacht is en het vocht weg is.

Bak ondertussen de vis gaar in wat olijfolie.

Garneer met venkelgroen en kappertjes.

Kabeljauw met venkel
Recept
Aantal personen: 2
Toegestaan in programma's:
Toegestaan in het onderhoudsprogramma
Ingrediënten
  • 2 kabeljauwfilets
  • 1 stengel selder
  • 2 grote venkelknollen
  • 1 kl kappertjes
  • peper, zout, dille
  • 250ml groentenbouillon
Betaalmogelijkheden
Creditcard Bancontact KBC Belfius Apple Pay
© 2024 by Lignavita