Lignavita - Salade tonijn

Breng een pot met water aan de kook voor de eieren. Kook de eieren gaar gedurende 10 minuten, spoel ze af met koud water en laat ze even zitten in koud water om af te koelen. Pel ze wanneer volledig afgekoeld.

Laat de tonijn uitlekken in een vergiet. Was de rucola en droog. Verdeel de rucola over twee borden. Snij de tomaten in hapklare stukken en serveer ze op de rucola. Verdeel de tonijn in gebroken stukken over de salade. Snij het ei in 5 schijfjes en leg ze op de salade. Pak het zakje sojabolletjes en klop er enkele keren goed op met een deegroller, zodat de bolletjes breken. Verdeel het zakje sojabolletjes over de salades.

Werk af met een basis dressing.

Salade tonijn
Recept
Aantal personen: 2
Toegestaan in programma's:
Toegestaan in het onderhoudsprogramma
Ingrediënten
  • 150g tonijn in eigen nat (uitgelekt)
  • 2 eieren
  • 2 tomaten
  • 1 zakje rucola
  • 1 zakje sojabolletjes look-peterselie
  • Koolhydraatarme dressing
Betaalmogelijkheden
Creditcard Bancontact KBC Belfius Apple Pay
© 2024 by Lignavita