Lignavita - Vis met kervelsalsa en kort gegaarde groentjes
Terug naar overzicht

Vis met kervelsalsa en kort gegaarde groentjes

Snij de courgette in schijfjes, de paprika en tomaat in blokjes. Neem een ruimte (wok)pan. Vet deze een klein beetje in en wok de paprika en courgette een 4-tal minuten, voeg de tomaat nog 2 minuten erbij en roerbak verder. Kruid het geheel af met wat peper, zout en eventueel wat chilivlokken. Grill de vis gaar met wat peper en zout. Neem een kleine blender of vijzel. Maal de kervel fijn en mix de mosterd, olijfolie, walnotenolie, knoflook- en uipoeder eronder. Serveer de kervelsalsa over de

Meld je aan om verder te lezen

Aanmelden
Nog geen account? Registreren
Vis met kervelsalsa en kort gegaarde groentjes
Betaalmogelijkheden
Creditcard Bancontact KBC Belfius Apple Pay
© 2024 by Lignavita